KVKK (KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU)

Ven4, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) uygun olarak çalışmaktadır. Bu nedenle, Ven4 tarafından toplanan ve işlenen kişisel verileriniz, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak korunmaktadır.

Ven4, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla toplar ve işler :

Müşteri hizmetleri
Ödeme işlemleri
Ön muhasebe işlemleri
Vergi levhası düzenleme işlemleri
Ven4, kişisel verilerinizi yalnızca bu amaçlarla toplar ve işler. Ven4, kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşmaz ve bu verilerin gizliliğini korur.

Ven4, kişisel verilerinizin güncelliğini ve doğruluğunu sürekli olarak kontrol eder ve gerektiğinde günceller. Eğer kişisel verilerinizin güncel olmadığını veya doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurun ve verilerinizi güncelleyelim.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizi saklar ve işler. Ven4, kişisel verilerinizi güvenliğini sağlamak için gerekli tüm teknik ve idari önlemleri alır.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizi sadece yetkili çalışanlarımız ve ortaklarımız tarafından kullanılır.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizi sadece yetkili çalışanlarımız ve ortaklarımız tarafından kullanılır.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizin gizliliğini korur ve üçüncü kişilerle paylaşmaz.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizi sadece yetkili çalışanlarımız ve ortaklarımız tarafından kullanılır.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizin güncelliğini ve doğruluğunu sürekli olarak kontrol eder ve gerektiğinde günceller. Eğer kişisel verilerinizin güncel olmadığını veya doğru olmadığını düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurun ve verilerinizi güncelleyelim.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, kişisel verilerinizi sadece yetkili çalışanlarımız ve ortaklarımız tarafından kullanılır. Bu veriler, sadece belirtilen amaçlar için kullanılır ve üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Ayrıca, Ven4, kişisel verilerinizin güncelliğini ve doğruluğunu sürekli olarak kontrol eder ve gerektiğinde günceller.

Eğer kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişim kurun. Ayrıca, KVKK’nın ilgili hükümlerine göre, verilerinizin işlenmesi ile ilgili haklarınız vardır. Bu haklarınızı kullanmak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişim kurun.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini koruma sorumluluğunu üstlenir ve bu konuda gerekli tüm önlemleri alır.

Ven4, KVKK’nın ilgili hükümlerine uygun olarak, verilerinizi işler ve saklar. Bu veriler, sadece belirtilen amaçlar için kullanılır ve üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Ayrıca, Ven4, verilerinizin güncelliğini ve doğruluğunu sürekli olarak kontrol eder ve gerektiğinde günceller.